Wednesday, December 30, 2009

new year

hermmm....serabut nak wat plan new year....
-nak gi tgk movie
-nak gi dinner
-nak gi flirt
-nak gi bwk keter laju2
-nak curik keter ayah n bwak laju2
-nak nangis coz tinggalkan kete kat umah...kete x mampu bwk laju2..kancil jewh
-nak memondan rasa ngan pravin
-nak senyum kat pekerja "cafe"
-nak sambung cakap ngan pekerja cafe......semalam terberhenti
-nak berak n kencing(wajib)
-Xnak kejer
-nak wat wish(bunuh orang)>klu mampu


tapi sebeelum 2, nie nak wish nieh....
SELAMAT TAHUN BARU,HAPPY NEW YEAR
2010

Thursday, December 24, 2009

SIAL

Disebabkan kebodohan orang ramai, perlukah keindahan persahabatan n kesetiaan persahabatan di pertikaikan dan diperbandingkan dengan wang ringgit....
Tapi kesempatan tu perlu kita gunakan untuk mengaut keuntungan dan pembalasan dendam.......menggunakan segalanya dan menghancurkan semuanya.....tolak kesetiaan dan tolak kehebatan persahabatan dan tunjangi dengan kebenciaan dan pembalasan....hidup ini indah kalau disulami kasih sayang tapi lebih ceria dibayangi kebenciaan...INDAH...
Titik pembalasan dan penyerahan akan aku usaikan dan permulaan titik hitam akan mula dijernihkan.....jarum yang menusuk jiwa ibarat tusukan maut yang mampu menghunus dada walaupun tusukan itu sehalus jarum, sebisa lipan, kecil tapi mampu membunuh, sekeras batu, mampu menghukum sesiapa..manakan tidak, hukuman bunuh boleh dilakukan walau hanya menggunakan batu....tunjang hidup musnah, paksikan cinta syaitan, landaskan guna kebodohan bukan menggunak otak......AKHIR.

Sunday, December 20, 2009

Meratapi cik Brittany Murphy


Kematian cik Brittany Murphy.

Friday, December 4, 2009

Lollipop Ke Ketupat...mana sedap

Orang kata kalau kiter suker mkn nnt gumuk....btl la 2...gumuk aku bertambah2...cam KETUPAT dah....tanda aku gumuk :
  • pakai suar meletop, perghhhh, leh tetas....
  • sedey biler dgr lagu Ella....lagu yg belayar2 di lautan 2...(xder kena mengenakan)..maksudnyer aku kena period pain....sakit ati memanjang..coz x pat terima hakikat gumuk cam babi....
  • aku pakai suar leyh tercabut button....(la betol nie uoll, leyh tercabut button, wak2 kejer, malu nyer, terpaksa gi li spin baby, mmg la aku nyer ruper mcm baby kan nak pki sepin 2)
  • aku jln kengkang, cam hawau jewh,
  • aku rasa aku nmpk muker pravin ngan cedric biler pandang cermin...aaaargh benci...cuber korunk tgk pic dorunk nie...cam2 la aku tgk aku
hah, niela dorunk, cam aku kew, tapi aku rasa aku hodoh cam2.

nak diet,huh malas, doloo2 boleyhla, skang blahlah, korunk hingat korunk leyh capai tahap kecantikan aku...gumuk ke kurus ke aku titap tiptop...

mak aku penah ckp aku cam lollipop klu kurus, kepala besau, cam haram, tp biler gemuk aku rasa cam ketupat sempit @ babi bruper manusia yg tgl nak merangkak jewh...seb bek aku jln atas 2 kaki...klu x mesti dah sama kan.....tapi comel lak babi 2...cuber bgtw aper yg hodoh supaya seswai

Tuesday, December 1, 2009

aku nak bunuh orang


mmg niat aku dari kecik...bkn niat tapi cita2....aku rasa cita2 aku nak bunh orang, bukan jadik accountant,bahkan bukan pereka fesyen, tapi bunh orang secara perlahan2....
taktik lama aku,
benci orang bukan tunjuk depan2, tapi kiter balas perlahan2 sampai orang 2 merana....n sengsara,....
coz nak bunuh xleyhla...Malaysia ade undang2.....kang xpasal2 aku masuk penjara...
macam kucing...nak tangkap tikus, bukan terus terkam, tapi kenal n perhatikan mangsa dari jauh n terus terkam sampai mangsa terduduk n x mampu melawan....time 2 la kiter menang......
sebab 2 la aku suker main2 bagi kucing makan...taktik kucing sgt menarik biler nak amek mknn...senyap jerk diorg gerak n terus terkam......n then selesaikan sampai xder jejak....\
persoalan aku
ADAKAH AKU ADER MASALAH PSIKOLOGI?
tapi 2 mmg citer2 aku dari dulu....
pasnie aku citer camne cara aku nak bunuh orang...tapi x pernah kesampaian..
coz malaysia ader undang?
sumer kater cara aku kejam...
tapi bagi aku xla kejam sangat...
huhuhukuhuhuhu....
orang kata cara aku gelak pon dah tunjuk aku nie kejam....tapi bagi aku xder pown....terpulang ....